E-priprava na zakon (JESEN 2017)

E-priprava na zakon (JESEN 2017)

Podrobnosti o programu:

    • Datum: - 21
  • Cena: 100 eur/osebo študenti, 120 eur zaposleni
  • PRIJAVA

ŽELITA POSTAVITI DOBRE TEMELJE ZA SVOJ ZAKON?

E-priprava na zakon je kakovosten 3-mesečni program, s pomočjo katerega se kot par preko spletnih forumskih skupin in doživetega skupnega vikenda temeljito pripravita na zakon.

Program priprav, ki poteka že 12. leto zapored, vodimo zakonci, ki si v svojem življenju prizadevamo živeti kakovostne odnose in pričujemo za lepoto poročenosti, ter duhovni voditelji.

KO VIRTUALNI PRIJATELJI DOBIJO NASMEJANE OBRAZE.

Tekom 3-mesečne priprave organiziramo 2 srečanji v živo: spoznavno srečanje in vikend.

Spoznavno srečanje bo potekalo v soboto 7. oktobra 2017 od 9h do 13h (lokacija bo sporočena naknadno).

V januarju, od 19. do 21. 1. 2018, pa bomo skupaj z zakonskimi pari in duhovnimi voditelji izvedli še intenzivno vikend pripravo na zakon v živo. Lokacija: bo sporočena naknadno.

SPOZNAVNO SREČANJE

7. oktober 2017 od 9h do 13h.

VIKEND

Od 19. do 21. januar 2018.

RAZKOŠJE ČASA ZA POGOVOR

S pomočjo e-priprave bosta poglobila svoj odnos, spoznala pomen in globino zakonske obljube, spolnosti, zakonske duhovnosti, se naučila reševati konflikte ...

Največji prednosti, kot ju izpostavljajo udeleženci priprav, sta »razkošje« časa za pogovor, pa tudi odprtost drugih udeležencev in voditeljev, katerih izkušnje mnoge nagovorijo.

O programu

Pari tekom e-priprave poglobijo svoj odnos, spoznajo pomen in globino zakonske obljube, spolnosti, zakonske duhovnosti ... Vsaka skupina ima duhovnega voditelja. Največji prednosti, kot ju izpostavljajo udeleženci, sta »razkošje« časa za pogovor, pa tudi odprtost drugih udeležencev in voditeljev, katerih izkušnje mnoge nagovorijo.

E-pripravo na zakon vodijo zakonci, ki si v svojem življenju prizadevajo živeti kakovostne odnose in pričujejo za lepoto poročenosti, ter duhovni voditelji.

Log in

create an account